Σελίδες

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-10-2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 14
ΤΗΛ: 210-3259059






                Αθήνα, 16-10-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάδελφοι,
Χαιρετίζουμε την Όψιμη αντίδραση της «ηγεσίας της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α», η οποία αποφάσισε ύστερα από τη θύελλα αντιδράσεων των Δημοτικών Αστυνομικών σε όλη την Ελλάδα, να ασχοληθεί επιτελούς με τα πραγματικά μας προβλήματα.

Είναι αντιφατικό κ παράλογο να κατηγορούμαστε ως «ισχνή μειοψηφία που στόχο έχει να μετατρέψει την Δημοτική Αστυνομία σε μηχανισμό καταστολής» και ταυτόχρονα η «ηγεσία της Ομοσπονδίας» να στέλνει επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών με την ίδια σχεδόν θεματολογία για την Δημοτική Αστυνομία. Τελικά ποιοι είναι οι Δημοκράτες εσείς ή εμείς; Προφανώς έχετε δική σας αντίληψη της έννοιας της Δημοκρατίας.
 Για την ιστορία να σας υπενθυμίσουμε ότι η με Αρ. Πρωτ.: 1229/12-10-2012 επιστολή σας, εμπεριέχει την ίδια σχεδόν θεματολογία με τις Αρ. Πρωτ.: 242 & 243/31-08-2012 επιστολές μας προς τον Υπουργό  Εσωτερικών και τις οποίες εγχειρήσαμε κ προς την Ομοσπονδία.

Κύριοι, Καλή η Αντιγραφή, αλλά σας πήρε δύο (2)  μήνες για να την ολοκληρώσετε!!!!!

Σε συνέχεια της επιστολής της «ηγεσίας της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α», θα θέλαμε να τονίσουμε το γεγονός ότι ο Σύλλογος μας, έχει ήδη συναντηθεί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κο Αντ. Ρουπακιώτη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κο  Αθ. Ανδρεουλάκο για το σοβαρό θέμα της παραπομπής συναδέλφων στο αυτόφωρο, κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους, όταν υποβάλλονται εναντίον τους προσχηματικές μηνύσεις. Επομένως και σε αυτό το θέμα, η ενεργοποίηση και αντίδραση της «ηγεσίας της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α», ήρθε καθυστερημένα κατά δύο έτη τουλάχιστον.

 Το λυπηρό γεγονός, είναι ότι  διαφημίζετε την περιβόητη Ομάδα Έργου της Δημοτικής Αστυνομίας, όπου συμπεριλαμβάνεται και εκπρόσωπος της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. (Δημοτικός Αστυνομικός). Για πείτε σε όλους μας ανοιχτά κ χωρίς παρεκτροπές, ποιος είναι αυτός ο Δημοτικός Αστυνομικός; Μήπως είναι Δημοτικός Αστυνομικός που ανήκει σε Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων;

Τελικά τι είναι αυτό που σας ενόχλησε περισσότερο;

            Το γεγονός ότι ο Σύλλογος μας συνάντησε τον Υπουργό Εσωτερικών, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε ένα διάστημα ενός μήνα ή το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια, εσείς δεν κάνατε το παραμικρό για εμάς και έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο μηδέν για να ασχοληθείτε  μαζί μας.
Μάλλον οι αυτόκλητοι εκπρόσωποι σας στην Δημοτική Αστυνομία Αθηνών, σας τα μετέφεραν λίγο καθυστερημένα!!!

Στην  πρωτοβουλία που πήραμε ως Σύλλογος, φαίνεται ξεκάθαρα και από την επιστολή σας, ότι σας ενοχλούν οι συναντήσεις του Συλλόγου μας με τους Υπουργούς, τους οποίους και παροτρύνετε ξεκάθαρα να μην μας ξαναδούν. Σας πληροφορούμε λοιπόν, ότι θα συνεχίσουμε τις επαφές μας με οποιονδήποτε κρίνουμε εμείς αρμόδιο, προκείμενου να έρθουν στην επιφάνεια και να βρουν λύση τα προβλήματα μας. Προβλήματα που εσείς και η παρέα σας τα είχατε  τόσο καιρό καλά κρυμμένα κάτω από το χαλί, και δεν τολμούσατε να τα ακουμπήσετε.


Συνάδελφοι, ο Σύλλογος με περαιτέρω Φαιδρότητες δεν πρόκειται να ασχοληθεί. Ενωμένοι όλοι μας, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα πραγματικά μας προβλήματα, την ώρα που άλλοι τώρα αρχίζουν να τα ανακαλύπτουν.

            Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          ΘΑΝΟΣ ΤΑΤΣΗΣ                                         ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ   ΚΟΣΣΥΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου