Σελίδες

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Δ.Α.Α.


   

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 14
ΤΗΛ: 210-5210659


                Αθήνα, 02-04-2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
O Σύλλογος Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας και τα μέλη του, στοχοποιούνται, από τον Ολισθηρό Δρόμο που έχει επιλέξει ο  «Πρόεδρος» της Ομοσπονδίας και η  παρέα του. Είναι πρωτοφανές «Πρόεδρος Ομοσπονδίας» να  δείχνει απύθμενο μένος εναντίον του Συλλόγου των Δημοτικών Αστυνομικών της Αθήνας και του Αν. Προέδρου του Συλλόγου, διότι:
1.      Η συντριπτική πλειοψηφία του Σ.Δ.Α.Α., ανήκει σε άλλη παράταξη από αυτήν του Προέδρου της Ομοσπονδίας.
Τι να κάνουμε «κύριε Πρόεδρε»  που δεν ελέγχετε  και αυτόν τον Σύλλογο!
2.      Προτάθηκε από άλλη Ομοσπονδία σε «Άτυπη Ομάδα Εργασίας» σχετικά με την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου για την Δημοτική Αστυνομία, με την ιδιότητα του Προέδρου του μεγαλύτερου Συλλόγου.
Τέτοιο απεχθές έγκλημα διαπράξαμε!

Επειδή όμως και η Λάσπη έχει τα όρια της, πρέπει να ειπωθούν μερικές αλήθειες:

Κύριε «Πρόεδρε της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας», θα έπρεπε ως Πραγματικός Πρόεδρος να αισθάνεστε υπερήφανος που άλλη Ομοσπονδία προτείνει μέλος του Γενικού σας Συμβουλίου ως εκπρόσωπο στην ανωτέρω επιτροπή και πλέον η Π.Ο.Ε-Ο.ΤΑ. έχει δύο φωνές. Το στενό όμως κομματικό προσωπείο και η τεραστία αλαζονεία που κουβαλάτε όλα αυτά τα χρόνια, δεν σας αφήνει να το αποδεχτείτε. Νομίζετε ότι ακόμα κάνετε κουμάντο στα Υπουργεία, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Δυστυχώς για εσάς, ο Συνδικαλισμός έχει αλλάξει επίπεδο και  θα πρέπει, αν και δύσκολα, να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

Πείτε μας κύριε Πρόεδρε, σε ποιες περιπτώσεις έχουμε ως Σύλλογος διαφορετική άποψη από την Ομοσπονδία;
Σε καμία!!! Αντίθετα η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας τρέχει μονίμως ως ουραγός και υιοθετεί τις δικές  μας προτάσεις, προκειμένου να τις καπηλευτεί  στους Συλλόγους-Μέλη της. Για την ιστορία σας αναφέρουμε μόνο μία περίπτωση: Την μείωση του χρόνου Μετάταξης των Δημοτικών Αστυνομικών,  από 8ετία σε 5ετία.

Μιλάτε για  αντιδεοντολογική παρέμβαση στην εσωτερική λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος. Είστε ο πλέον αναρμόδιος να μιλήσετε για δεοντολογία και δεοντολογική συμπεριφορά. Μας εξαναγκάζετε να σας υπενθυμίσουμε, την προσπάθεια νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος από την  κομματική σας φίλη και Πρόεδρο Εργαζομένων του Δήμου Νεάπολης-Συκεών στο πρόσφατο συνέδριο της Ομοσπονδίας.
Με λύπη μας διαπιστώσαμε, ότι παρότι πιάστηκε επ΄ Αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση (Αναστολή), εξακολουθεί να παραμένει στην θέση της και να «χαίρει» της εμπιστοσύνη  σας!
Στο Σπίτι του Κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί!!!

Αυτό που με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε, είναι ότι κάνετε ότι είναι δυνατό να μην  είμαστε παρόντες στην εν λόγω Ομάδα Εργασίας, γιατί σας χαλάμε την «Συνταγή». Ίσως, λόγω του γεγονότος ότι  δεν ελέγχετε το παιχνίδι από πλευράς εργαζομένων και πολύ απλά φοβάστε για τα αποτελέσματα. Ξέρετε ότι ο Σύλλογος Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας αριθμεί περισσότερο από το 1/3 των Δημοτικών Αστυνομικών Πανελλαδικά. Εκφράζουμε το σύνολο των  Δημοτικών  Αστυνομικών χωρίς Σκοπιμότητες και Μικροπολιτικά παιχνίδια.
Έννοιες που για σας είναι άγνωστες και ξένες προς την ιδιοσυγκρασία σας!

Όσον αφορά, τα ίδια που αναμασάτε σε κάθε ανακοίνωση σας, για πλειοψηφίες και μειοψηφίες, σας πληροφορούμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι εμείς εκφράζουμε την πλειοψηφία των εργαζομένων στην Δημοτική Αστυνομία στην Αθήνα. Αδιάψευστος μάρτυρας, αποτελεί η τελευταία εκλογική αναμέτρηση πριν από 20 ημέρες, στην οποία  η Παράταξη μας,  πήρε για πολλοστή φορά άνετη αυτοδυναμία. Αν δεν το έχετε μάθει, καιρός είναι να το πληροφορηθείτε.
Ξέρουμε ότι σας είναι δύσκολο να το αποδεχτείτε, αλλά σας συμβουλεύουμε όσο νωρίτερα το πράξετε, τόσο καλύτερα θα είναι για τους εργαζόμενους στην Δημοτική Αστυνομία και τον θεσμό που υπηρετούμε. Αν πάλι δεν μπορείτε, αυτό μας είναι Παντελώς Αδιάφορο!

Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί σε όλη την χώρα έχουν αντιληφθεί τα εμπόδια που βάζετε στην πρόοδο και την εξέλιξη της υπηρεσίας μας και απλά σας αγνοούν…….


             Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ   ΚΟΣΣΥΒΑΣ                                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΤΡΙΒΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου