Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σ.Δ.Α.Α. 10/6/2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 14
ΤΗΛ: 210 5210659


Αθήνα, 10-06-2013



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Συνάδελφοι,
Στα πλαίσια της ενημέρωσης θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα κάτωθι:
1.                Αγωγές για οφειλόμενες στολές: Το  Διοικητικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση του, αποφάσισε την κατάθεση αγωγής για την χορήγηση των στολών του 2010 & του 2012 είτε σε είδος, είτε σε χρηματικό ποσό. Η παράλειψη αυτή του Δήμου να καταβάλει τις στολές  είναι προφανώς παράνομη. Προκειμένου να αρθεί η παρανομία, να μην επαναληφθεί στο μέλλον αλλά και να διεκδικηθεί το αντίτιμο της στολής που έπρεπε να έχει χορηγηθεί τα έτη 2010 και 2012, δεν υπάρχει άλλος πλέον δρόμος παρά η δικαστική διεκδίκηση με κατάθεση αγωγής ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών. Το ποσό της αγωγής είναι 30 € και αφορά την κατάθεση αγωγής για έτη 2010 & 2012.
2.                Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας: Σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ζητηθεί από το νομικό σύμβουλο του συλλόγου γνωμοδότηση για το αν μπορεί να διεκδικηθεί μέσω δικαστικής οδού το εν λόγω επίδομα. Κατόπιν ενημέρωσης του Διοικητικού Συμβουλίου , συμφωνήθηκε ομόφωνα η κατάθεση αγωγής για το επίδομα επικινδυνότητας εφόσον η γνωμοδότηση είναι θετική.
3.                Ομαδική Ασφάλιση : Αναλογιζόμενοι τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε από το κατακερματισμό των παροχών των ασφαλιστικών ταμείων , ο Σύλλογος αποφάσισε να προχωρήσει σε συμφωνία με ασφαλιστικό σύμβουλο της εταιρίας «LLOYDS» για παροχή εκπτωτικής κάρτας υγείας για όλη την οικογένεια. Επίσης για το κύριο μέλος υπάρχουν επιπλέον καλύψεις σε περίπτωση ατυχήματος. Το κόστος των παραπάνω παροχών είναι 80 ευρώ κατά έτος ανεξαρτήτως αριθμό μελών της οικογένειας. Θα ακολουθήσουν ενημερώσεις στα Δ.Α.Τ από τον ασφαλιστικό σύμβουλο
         Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να ενημερωθείτε ότι η παραπάνω πρόταση είχε θετική αντιμετώπιση από όλα τα μέλη του Δ.Σ , προς έκπληξη μας όμως η παράταξη της Ε.Κ.Ε.Δ.Α δεν τη ψήφισε προφασιζόμενη «Ιδεολογικούς λόγους». Ως εκ τούτου η πρόταση ψηφίστηκε με 6 ψήφους υπέρ και 2 κατά.
4.                Υπερωριακή Απασχόληση: Κατόπιν συνάντησης του Προεδρείου του Σ.Δ.Α.Α με το Διευθυντή της υπηρεσίας, συζητήθηκε το πέμπτο Σαββατοκύριακο που θα δουλέψουν υπερωριακά όλες οι ομάδες και συμφωνήθηκε να δοθεί ένα επιπλέον ρεπό.
5.                Ελεύθερη είσοδος στο Ε.Κ.Ε.Μ.Σ : Σας ενημερώνουμε ότι έχουν γίνει ενέργειες από το Σύλλογο για ελεύθερη είσοδο των Δημοτικών Αστυνομικών στο Ειδικό Κέντρο Εφοδιασμού Μονάδων Στρατού. Αναμένουμε απάντηση από την αρμόδια αρχή για το παραπάνω αίτημα.




                   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
           

           

ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ                                                                    ΛΥΤΡΙΒΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου