Σελίδες

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Τοποθέτηση ΣΔΑΑ για την ανακοίνωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 14
ΤΗΛ: 210 5210659

   Αθήνα, 11-02-2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        Έκπληκτοι όλοι διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ.
Σαφώς και πρόκειται για γελοίους και ψευδής ισχυρισμούς από την στιγμή που δεν είχαν επαφή και εικόνα για το τι συμβαίνει στην Γεν. Συνέλευση των εργαζομένων της Δημοτικής  Αστυνομίας. Εκτός  και  αν είχαν οι ίδιοι διορίσει εγκάθετους  Δημοτικούς Αστυνομικούς που ανήκουν στο Συνδικάτο τους με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν, να εκθέσουν τους συναδέλφους τους Δημοτικούς Αστυνομικούς και να διαλύσουν όπως και στο μακρινό παρελθόν έχουν καταφέρει την Γενική Συνέλευση.

          Με απερισκεψία και με κανένα ίχνος σοβαρότητας στοχοποιούν μια ολόκληρη υπηρεσία και τους εργαζόμενους σε αυτή. Πρόσφατα χώροι στους οποίους δεν είμαστε αρεστοί ιδεολογικά ,λόγω στολής και μόνο, χρησιμοποίησαν ανακοινώσεις συναδέλφων σε μια προσπάθεια να τεκμηριώσουν τα όσα ανυπόστατα διατυπώνονται από αυτούς.
          Τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ χρίζουν άλλης διερεύνησης και απορούμε τι σκοπούς εξυπηρετούν.
          Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν από όποιο χώρο και αν προέρχεται να εμπλέκεται στις εσωτερικές μας διαδικασίες. Είναι σίγουρο ότι μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και φωνές. Βέβαιο είναι ότι ο Σύλλογος προστατεύει την διαφορετικότητα των απόψεων στα πλαίσια ενός δημοκρατικού διαλόγου. Θα πρέπει όμως όλοι να είναι  υπεύθυνοι και υπόλογοι για το τι λένε και πώς το λένε.
          Κάποιοι έχουν επιλέξει από μόνοι τους τον δρόμο της πρόκλησης και ταυτόχρονα τον διαχωρισμό τους και την απομόνωση τους από τους υπόλοιπους συναδέλφους καταφεύγοντας για βοήθεια σε χώρους εκτός Δημοτικής Αστυνομίας.

        Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ                                     ΛΥΤΡΙΒΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου