Σελίδες

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Α.Α. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Σήμερα 7/2/2013 και ώρα 15:00 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Εκτός ημερησίας διάταξης συζητήθηκε το τραγικό συμβάν του θανάτου του Σενεγαλέζου μετανάστη στον σταθμό του Θησείου την περασμένη Παρασκευη.

       Μετά τις τοποθετήσεις του Δημάρχου κου Καμίνη Γεώργιου, του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κου Αναγνωστόπουλου Γεώργιου και των επικαφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας  κος Τάτσης Θάνος και Κόσσυβας Απόστολος να τοποθετηθούν από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου για να καταθέσουν τις θέσεις του συλλόγου αναφορικά με το τραγικό γεγονός, καθώς και να καταγγείλουν τα ψευδή δημοσιεύματα που είχαν αναρτηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες από κάποιες πολιτικές παρατάξεις.

       Αρχικα ο πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου κος Προβατάς Φώτιος αρνήθηκε να δώσει το λόγο αλλά έπειτα από αντίδραση των εκπροσώπων μας και ιδιαίτερα μετά απο έντονη λοχομαχία και αντιπαράθεση των κυρίων Τάτση και Προβατά ο λόγος τελικά δώθηκε στον πρόεδρο του Σ.Δ.Α.Α. κο Κόσσυβα Απόστολο....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου