Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση ΣΔΑΑ για το Σαββατοκύριακο των εκλογών.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

                                                                                      Αθήνα, 11-06-2012      
   
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι- Συναδέλφισσες,

1.   Τραπεζοκαθίσματα: Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Αστυνομία θα απασχοληθεί σε τραπεζοκαθίσματα και για το έτος 2012. Το ποσό που έχει εγκριθεί, είναι ίδιο με το ποσό του έτους 2011. Ο τρόπος πληρωμής θα είναι διαφορετικός και θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζονται με την ενιαία αρχή πληρωμών.             
2.   Σεμινάρια: Η παρακολούθηση των   σεμιναρίων που διεξάγονται υπό την αιγίδα του Παντείου Πανεπιστημίου ( στο κτήριο της Γ.Σ.Ε.Ε. )  για τους εξωτερικούς υπαλλήλους δεν είναι υποχρεωτική αλλά προαιρετική. Κακώς, οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων δεν ενημερώνουν τους συναδέλφους ότι η παρακολούθηση τέτοιου είδους σεμιναρίων είναι προαιρετική κ δεν έχουν καμία απολύτως επίπτωση οι συνάδελφοι αν δεν τα παρακολουθήσουν.  
3.   Εκλογικές Διαδικασίες: Ακόμη περιμένουμε απάντηση  από το Υπουργείο Εσωτερικών για το εκλογικό επίδομα. Η κοροϊδία συνεχίζεται διαχρονικά & ανεξαρτήτως Κυβερνήσεως. Προς ενημέρωση όλων οι υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών λαμβάνουν 1.700,00€, ενώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση 63,00 €. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. πρότεινε να εργαστούμε δωρεάν, «βάζοντας Πλάτη στο Κράτος».
Συμμετέχουμε στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑπου έχει προκηρύξει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. το Σαββάτο και την Κυριακή 16 & 17 Ιουνίου 2012.
             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΤΑΤΣΗΣ ΘΑΝΟΣ            ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου