Σελίδες

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ξενάγηση ξένων φοιτητών στην Αθήνα.

Στις γωνιές της Αθήνας θα ξεναγήσουν 300 φοιτητές από 50 χώρες του κόσμου,
350 κάτοικοι της πόλης, οι λεγόμενοι «Athens Locals» εθελοντές του προγράμματος «THIS IS MY ATHENS». Το πρόγραμμα υποδοχής των επισκεπτών της πόλης «THIS IS MY ATHENS» είναι μια πρωτοβουλία της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), που επιχειρεί να φέρει σε επαφή τους επισκέπτες της ελληνικής πρωτεύουσας με τους κατοίκους της, τους πρεσβευτές της θετικής πλευράς της πόλης.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου AIESEC EuroXpro 2012, με θέμα «Global Think Tank4Greece» το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά εφέτος στην Αθήνα, από το Σάββατο 17 Μαρτίου και μέχρι 23 Μαρτίου.
Η συνάντηση των Athens Locals με τους φοιτητές έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 16 Μαρτίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο σημείο πληροφόρησης επισκεπτών Info-Point που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Δ. Αρεοπαγίτου και Λ. Αμαλίας. Η περιήγηση των Athens Locals στην Αθήνα με τους φοιτητές θα έχει διάρκεια δύο ώρες ενώ η βόλτα θα καταλήξει στις 8:30 μ.μ. στην πλατεία Μοναστηρακίου όπου και θα ακολουθήσει ένα μοναδικό event-έκπληξη με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων και με σκοπό να αναδειχθεί το θετικό πρόσωπο της Αθήνας σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου